Wij zijn gesloten vanaf zaterdag 14 augustus tot en met maandag 16 augustus 2021

Afbouwproducten in Ham

1

De start...

Gebroeders Wijckmans is een familiebedrijf pur sang, met een geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat in de tijd. Het startschot werd gegeven in de stadskern van het oude ‘Quaedmechelen’ op de grens van de provincies Limburg en Antwerpen. Toen lag de focus op kolen en meststoffen die met paard en kar werden vervoerd. Een eeuw later is het bedrijf flink gemoderniseerd en zijn de broers Wim en Bert Wijckmans de vierde generatie aan het roer.

Onze jarenlange ervaring is zonder twijfel onze grootste troef.
De verregaande kennis die we in-house hebben opgebouwd, is onbetaalbaar.

2

De visie...

Dankzij de toenemende vraag naar kwalitatieve afbouwproducten is Gebroeders Wijckmans uitgegroeid tot een bloeiende en groeiende onderneming. Hun missie? Een snelle, flexibele en vooral persoonlijke service. Dat vertaalt zich in een straf team dat zich elke dag 100% inzet. Chauffeurs, administratieve medewerkers, magazijniers … Een gezonde mix van mannen én vrouwen. Niet vanzelfsprekend in de bouwsector!

Dankzij de positieve mond-tot-mondreclame hebben we ons klantenbestand doorheen de jaren fors kunnen uitbreiden in België en buurlanden.
Een portfolio om fier op te zijn!

3

De toekomst...

Met een gezonde dosis ambitie en doordachte investeringen wil Gebroeders Wijckmans een versnelling hoger schakelen, zonder het familiale karakter uit het oog te verliezen. En dat voel je in beide vestigingen in Olen en in Ham, waar in 2019 nog een volledige nieuwbouw werd opgetrokken. De toekomstplannen? De bouwtrends nauwgezet opvolgen, inzetten op duurzaam ondernemen en – uiteraard – een uiterst professionele en persoonlijke service blijven bieden.

In onze nieuwbouw kozen we bewust voor maar liefst 7000 m² magazijn.
Waarom? We leggen de lat hoog en willen onmiddellijk inspelen op de vragen van onze klanten.

Een groothandel bouwmaterialen
met persoonlijke service?

nl_BEDutch